Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Παυλόπουλος τα περί «νυχτερινών» συναντήσεών του

Συνεργάτες του Προκόπη Παυλόπουλου διέψευσαν κατηγορηματικά δημοσίευμα περί δήθεν νυχτερινών συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν: «Το σημερινό δημοσίευμα της στήλης «Βηματοδότης» της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος», περί δήθεν νυκτερινών συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι, κατ΄ επιεική προς το παρόν έκφραση, παντελώς ανακριβές».

Τι ανέφερε το δημοσίευμα

Η στήλη «Βηματοδότης» που προκάλεσε την αντίδραση Παυλόπουλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Του

αρέσει η νύχτα του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου. Βρίσκει χρόνο και ηρεμία για να εργαστεί, να συγγράψει, να συνομιλήσει με φίλους και γνωστούς, να ευχηθεί με άνεση σε ονομαστικές εορτές, να δεχθεί επισκέψεις. Ισως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουν, αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτιμά τη νύχτα από την ημέρα (όπου καραδοκούν οι κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα των ρεπόρτερ) για να συναντήσει πολιτικά στελέχη, χωρίς ποτέ να ανακοινώνει τις συναντήσεις αυτές. Εδώ, θα πείτε, ανακοινώνονται από την Προεδρία της Δημοκρατίας ακόμα και οι αντιφωνήσεις που κάνει ο κ. Παυλόπουλος όταν τον ανακηρύσσουν επίτιμο δημότη και δεν θέλει να ανακοινώνει τις νυχτερινές συναντήσεις του;

«Οι νύχτες του είναι πιο όμορφες από τις μέρες μας» λέει με αρκετή δόση χιούμορ ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τις νύχτες άλλωστε γίνονται τα σημαντικότερα ραντεβού, ακόμα – κατά τον συνεργάτη του Προέδρου της Δημοκρατίας – και μη ανακοινώσιμες συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Μια ανάσα δρόμος είναι από το Μαξίμου στο Προεδρικό» εξήγησε και συχνά ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας την ώρα που λόγω νύχτας οι κάμερες και οι τηλεοπτικοί προβολείς που καραδοκούν στην οδό Ηρώδου Αττικού σβήνουν.

Ο πλέον συχνός νυχτερινός επισκέπτης του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπεύθυνος για θέματα αντιμετώπισης της διαφθοράς Δημήτρης (για τους φίλους «Μίμης») Παπαγγελόπουλος. Ακολουθούν (σε συχνότητα επισκέψεων) ο Νίκος Κοτζιάς, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, η Βασιλική Θάνου, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Παππάς και βεβαίως ο Πέτρος Μολυβιάτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα