Διακεκριμένες θέσεις για 80 αρπακτικά πουλιά σε αεροσκάφος προκαλεί θύελλα αντιδράσεων (εικόνες)

Το είδαμε κι αυτό!

Μία ασυνήθιστη εικόνα μεταφοράς ζώων και συγκεκριμένα 80 αρπακτικών πουλιών, σε αεροσκάφος, τα οποία φροντίζει Σαουδάρας πρίγκιπας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

Η εικόνα δημοσιεύτηκε από χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την φωτογραφία του την έστειλε ένας πιλότος.

Στην εικόνα απεικονίζονται 80 γεράκια, σε καθίσματα αεροπλάνου με τα φτερά τους δεμένα, ώστε να μην μπορούν να πετούν ανεξέλεγκτα στην καμπίνα.

Τα πτηνά πιθανολογείται ότι βρίσκονται

σε πτήση της Qatar Airways, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η μεταφορά των γερακιών στην Μέση Ανατολή και στις αεροπορικές εταιρείες της, είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο, με την Qatar Airways να επιτρέπει να μεταφέρονται σε οικονομική θέση, με τιμές που κυμαίνονται από £90 σε £500 ανά πτηνό, ανάλογα με τον προορισμό.

Η αεροπορική Etihad προβλέπει επίσης τη μεταφορά των πουλιών, δηλώνοντας ότι: «Δεχόμαστε τη μεταφορά των γερακιών στην κύρια καμπίνα του αεροσκάφους με την προϋπόθεση ότι έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Δεχόμαστε, επίσης, γεράκια σαν αποσκευές».

Τα γεράκια είναι ένα από τα σύμβολα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ως εκ τούτου κατέχουν ξεχωριστή θέση, δίνοντας τους το προνόμιο να έχουν διαβατήρια για τα αεροπορικά τους ταξίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα