Διαδήλωση-φιάσκο υπέρ του Τραμπ: Υπολόγιζαν ένα εκατομμύριο αλλλά μαζεύτηκαν κάπου 1.000

Σε απίστευτο φιάσκο κατέληξε μια συγκέντρωση υπέρ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης πίστευαν ότι μα μάζευαν γύρω στο 1 εκατ. κόσμο στην «Μητέρα Όλων των Συγκεντρώσεων» (“Mother of All Rallies” -MOAR), παρόλα αυτά όμως μετά βίας συγκεντρώθηκαν λιγότερο από 1.000.

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι μια άλλη ομάδα hip hop που διαδήλωνε μπροστά απ’ το Lincoln Memorial εκεί κοντά, κατάφερε να προσελκύσει περισσότερα

άτομα… Πρόκειται για οπαδούς του γκρουπ Insane Clown Posse, που αυτοαποκαλούνται Juggalos και διαμαρτύρονταν επειδή το FBI τους κατέταξε σε λίστα με συμμορίες.

Από τα άτομα που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση υπέρ του ήταν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, όπως οι Three Percenters, η American Guard -που μάχεται για τη «διατήρηση της δυτικής κουλτούρας»- και οι Proud Boys, οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται «Δυτικοί σωβινιστές».

Η ιστοσελίδα της ΜΟΑR ανέφερε ότι στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι «όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, ηλικία ή πολιτικές πεποιθήσεις».

Αλλά πριν τη συγκέντρωση ο Πίτερ Μπόικιν, πρόεδρος της οργάνωσης “Gays for Trump” είχε διαμηνύσει ότι θα εκφωνούσε λόγο καταδικάζοντας «τη σαρία, τους διεμφυλικούς και την παρουσία γυναικών στις ένοπλες δυνάμεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα