Δεν τον άφησε να φύγει μεθυσμένος και εκείνος τον «ευχαρίστησε» βάζοντας φωτιά στο μαγαζί του (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λαμία. Καταστηματάρχης δεν άφησε νεαρό να φύγει με μηχανάκι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και το… πλήρωσε. Ο τελευταίος φέρεται να του έβαλε φωτιά στο μαγαζί του.

Συγκεκριμένα, ένα τσιπουράδικο – μεζεδοπωλείο πήρε φωτιά, με τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας να προλαβαίνουν τα χειρότερα. Αυτό, διότι πολύ κοντά στη φωτιά βρίσκονταν φιάλες υγραερίου.

Με βάση ρεπορτάζ των τοπικών Μέσω, ένας

νεαρός είχε πάει στο καμένο μαγαζί την προηγούμενη ημέρα. Ο νεαρός είχε πιει υπερβολικά. Έτσι, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να του δώσει να πιει κι άλλο. Στη συνέχεια, ο νεαρός προσπάθησε να φύγει, με το μηχανάκι, αλλά δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος. Τότε, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τον σταμάτησε και του είπε να φύγει με τα πόδια. Εναλλακτικά, του πρότεινε να πάρει ταξί.

Ο νεαρός αρνήθηκε. Έτσι, ο ιδιοκτήτης από το κατάστημα κάλεσε την αστυνομία. Οι άνδρες της αστυνομίας το πρόλαβαν…

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (24/20) ο νεαρός, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, φέρεται να θεώρησε σωστό να βάλει φωτιά στο κατάστημα ως… «ευχαριστώ» στον καταστηματάρχη που προσπάθησε να τον προστατέψει. Φέρεται να υπάρχει μάλιστα μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά.

Στη συνέχεια ο νεαρός καβάλησε το μηχανάκι και να έφυγε σαν κύριος, μέρα μεσημέρι. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη. Αυτό, διότι εκείνη την ώρα περνούσε κόσμος από το πεζοδρόμιο. Ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Πηγή: Δεν τον άφησε να φύγει μεθυσμένος και εκείνος τον «ευχαρίστησε» βάζοντας φωτιά στο μαγαζί του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα