Δεν πήγε Μουντιάλ και έκανε… σαφάρι με την σέξι Γουάντα (εικόνες)

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν ήταν στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018 και έτσι έχει όλο τον χρόνο για να κάνει διακοπές με την εντυπωσιακή γυναίκα του Γουάντα!

Οι δυο πήγαν για σαφάρι στην Αφρική, κάνοντας… παρέα σε λιοντάρια και ελέφαντες. Έμειναν και σε εντυπωσιακό… σπίτι παρέα με μαϊμούδες. Ακολούθησε ταξίδι στις Σεϋχέλλες, με τον άσο της Ίντερ και την Γουάντα να δείχνουν σούπερ ερωτευμένοι.

Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής επιθετικός αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Serie A στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και η απόφαση του Χόρχε Σαμπαόλι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Οι «κακές» γλώσσες στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Ικάρντι δεν είναι στους… κολλητούς του Λιονέλ Μέσι.

Ο αστέρας των «νερατζούρι» είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και για το γεγονός πως έκλεψε πριν από χρόνια τη γυναίκα του καλύτερου φίλου του, του Μάξι Λόπες, ο οποίος είναι και αυτός γνωστός ποδοσφαιριστής.
Η Γουάντα ήταν στο πλευρό του Μάξι Λόπες, που ήταν κολλητός με τον Μάουρο Ικάρντι και ο τελευταίος του πήρε τη γυναίκα, μαζί και τα παιδιά. Από τότε, οι δυο παίκτες είναι στα «μαχαίρια» και δεν χαιρετιούνται, ούτε όταν οι ομάδες τους παίζουν αντίπαλες. Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα έκαναν και μαζί παιδιά, με την σέξι γυναίκα του να μην… χάνει τις απίστευτες καμπύλες της.

Feliz aniversario @mauroicardi.

Keywords
Τυχαία Θέματα