Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του Κασόγκι: Δεν μπορώ να αναπνεύσω, βγάλτε τη σακούλα από το κεφάλι μου

Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του σαουδάραβα δημοσιογράφου αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα SabahΟ φόνος του Κασόγκι, σύμφωνα με τα ηχητικά που έχουν καταγραφεί, κράτησε περίπου επτά λεπτάΑποκαλύψεις Ερντογάν: Πέντε χώρες άκουσαν τα ντοκουμέντα της δολοφονίας

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι.

Ειδικότερα, τις δραματικές τελευταίες στιγμές του σαουδάραβα δημοσιογράφου και τα τελευταία του λόγια

αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Sabah.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω… Βγάλτε τη σακούλα από το κεφάλι μου, είμαι κλειστοφοβικός»: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κασόγκι, όπως αποκαλύπτει ο επικεφαλής του τμήματος ερευνητικής δημοσιογραφίας της Sabah, Ναζίφ Καραμάν.

Ο δημοσιογράφος της Sabah ποκάλυψε στο Αl Jazeera, ότι ο φόνος του Κασόγκι, σύμφωνα με τα ηχητικά που έχουν καταγραφεί, κράτησε περίπου επτά λεπτά.

Σύμφωνα με τον Καραμάν, κάλυψαν το πάτωμα με σακούλες πριν διαμελήσουν το σώμα του και η όλη διαδικασία τους πήρε περίπου 15 λεπτά.

Αποκαλύψεις Ερντογάν: Πέντε χώρες άκουσαν τα ντοκουμέντα της δολοφονίας

Σημειώνεται ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε το Σάββατο την ύπαρξη ηχογραφήσεων του φόνου του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας πως τις έδωσε επίσης στο Ριάντ, την Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

«Δώσαμε τις ηχογραφήσεις, τις δώσαμε στη Σαουδική Αραβία, τις δώσαμε στην Ουάσινγκτον, στους Γερμανούς, στους Γάλλους, στους Άγγλους», δήλωσε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του. Η προεδρία διευκρίνισε στη συνέχεια πως οι ηχογραφήσεις ακούσθηκαν μόνο και δεν διανεμήθηκε τίποτα γραπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα