Χυδαία επίθεση στη Χριστοδουλοπούλου από συντάκτη της «Καθημερινής» (εικόνα)

Μισογυνιστική και εν γένει μισανθρωπική και ντροπιαστική επίθεση έκανε συντάκτης της εφημερίδας «Καθημερινή» στην Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου έγινε χθες γιαγιά, γεγονός που υπό φυσιολογικές συνθήκες είτε θα χαροποιούσε κάποιους, είτε θα τους άφηνε αδιάφορους.

Ο συντάκτης της «Καθημερινής» όμως βρήκε αφορμή να βγάλει τη χολή του απέναντι στην Τασία Χριστοδουλοπούλου για ένα γεγονός που δεν έχει καμία απολύτως πολιτική χροιά.

Η μπηχτή για το πόσο αριστερή είναι η αντιπρόεδρος της Βουλής

προέκυψε από το γεγονός ότι η κόρη της γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Γιατί ως γνωστό τα δημόσια μαιευτήρια είναι το πρωταρχικό κριτήριο της «αριστεροσύνης» κάποιου πολιτικού.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι παγώνει το αίμα του «γιατί συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι η Χριστοδουλοπούλου για να γίνει γιαγιά πρέπει πρώτα να είναι και μητέρα».

Προφανώς, στο στόχαστρο του μισογύνη συντάκτη μπαίνει η μητέρα ενός παιδιού, γιατί ως γνωστόν πάλι, η ανατροφή ενός παιδιού είναι αποκλειστική δουλειά της μητέρας. Ο Θοδωρής Δρίτσας δεν πρέπει να έβαλε καθόλου το χεράκι του στην υπόθεση.

Αφορμή μάλλον έψαχνε η «Καθημερινή» και τη βρήκε στη γέννηση ενός μωρού. Χίλια μπράβο!

Keywords
Τυχαία Θέματα