Τα «συγχαρίκια» του πολιτικού κόσμου στον «χρυσό» Τεντόγλου

Τα καλύτερα είχαν να πουν για τον Μίλτο Τεντόγλου -και πώς να μην το κάνουν άλλωστε- εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, με αφορμή τη σπουδαία επιτυχία του νεαρού άλτη του μήκους, ο οποίος με άλμα στα 8,25 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Βούτσης: Πάθος και προσήλωση στους στόχους

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σχολίασε πως «το επίτευγμα του Μίλτου Τεντόγλου να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος στα 20 του χρόνια αποδεικνύει ότι η νέα

γενιά της πατρίδας μας διαθέτει ταλέντο, αγωνιστικότητα, πάθος και προσήλωση σε στόχους.

Το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα προδιαγράφει μια λαμπρή πορεία στον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, τον προπονητή του, την ομοσπονδία και την οικογένειά του».

«Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο» έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού, δίνοντας τα εύσημα στον νεαρό αθλητή.

Τα συγχαρητήρια ήρθαν ως επί το πλείστον μέσω Twitter, όπου εκπρόσωποι κομμάτων απέδωσαν τα εύσημα στον χρυσό πρωταθλητή.

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος! Πολλά συγχαρητήρια ! https://t.co/rviTcU3Dan

— Elena Kountoura (@ElenaKountoura) August 9, 2018

8 μέτρα και 25 εκατοστά…
Τόσα χρειάστηκαν για να σηκώσει ο 20χρονος Γρεβενιώτης την ελληνική σημαία στην κορυφή του ευρωπαϊκού στίβου και να κάνει όλους τους Έλληνες να νιώσουν ρίγη υπερηφάνιας!
Συγχαρητήρια Μίλτο!
Μπράβο παληκάρι μου!#μιλτος_τεντογλου #αλμα_υπερηφανειας pic.twitter.com/fBFw31lKtH

— Κώστας Γκιουλέκας (@gioulekaskostas) August 9, 2018

Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου με άλμα 8,25 έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στίβου. Μπράβο μάγκα.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 8 Αυγούστου 2018

Μίλτο Τεντόγλου, μας έκανες περήφανους μια στιγμή που το είχαμε όλοι ανάγκη. Ευχαριστούμε. #Berlin2018 pic.twitter.com/BuVWP90Xxx

— Harry Theoharis (@htheoharis) August 9, 2018

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, «η χρυσή επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον των νέων μας, στην δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας. Μπράβο στον Μίλτο Τεντόγλου, τον προπονητή του, την ομοσπονδία και την οικογένειά του, που μας δείχνουν τον δρόμο της προσπάθειας και της αγωνιστικότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα