Μπαράζ επιθέσεων το βράδυ στην Αθήνα: Εμπρησμοί Ι.Χ., μολότοφ στα Εξάρχεια και ζημιές σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Επίθεση στα ΜΑΤ στα ΕξάρχειαΓκαζάκια σε τράπεζα στη λεωφόρο ΒουλιαγμένηςΈσπασαν τζαμαρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα, με επιθέσεις σε άνδρες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, εμπρησμούς

αυτοκινήτων σε διάφορα σημεία και γκαζάκια σε τράπεζα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όλες οι επιθέσεις φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Έσπασαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή

Καταδρομικού τύπου επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή. Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 4:00, οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων, που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ούλεφ Πάλμε και Συβρισσαρίου.

Οι άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και πέταξαν φωτοβολίδα. Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Επί τόπου έχουν σπεύσεις αστυνομικές δυνάμεις.

Επίθεση στα ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Τα μεσάνυχτα, κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν με ορμητήριο το Πολυτεχνείο επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν σε υπηρεσία στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Γκαζάκια σε τράπεζα

Τα ξημερώματα, άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με γκαζάκια σε ATM στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εξωτερικό χώρο τράπεζας, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στην Αττική.

Εμπρησμοί αυτοκινήτων στο Λεκανοπέδιο

Εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα:

– Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια Αττικής.

– Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Ηπείρου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

– Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Παναγίας Γρηγορούσης και Λιοσίων στο δήμο Αχαρνών Αττικής.

– Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Ωρομέδοντος στην περιοχή της Άνω Κυψέλης στην Αθήνα.

– Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα