«Μπαμ» από τον ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Τελικά η φημολογία που υπήρχε την Τετάρτη (30/1) είχε βάση και ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφή. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μετά τη νίκη (2-1) του «Δικεφάλου του Βορρά» με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρωτοπόρος της Super League ενεργοποιεί την μεταγραφική βόμβα στο… 90′ των μεταγραφών, με τον Σέρτζιο Μιγκέλ Ολιβέιρα, που ανήκει στην Πόρτο. Στους «δράκους» είναι, άλλωστε, τεχνικός ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, προπονητής που έχει περάσει από

την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος μέσος θα πρέπει να θεωρείται και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς συμφώνησε με τους ανθρώπους του Δικέφαλου, προκειμένου να μετακομίσει στην Τούμπα. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, αναμένεται την Πέμπτη (31/1) στην Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε προαναγγείλει και ο Γιώργος Σαββίδης, σημειώνοντας πώς ο ποδοσφαιριστής είναι καθ’οδόν για την Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δούλεψαν κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να πετύχουν το μεταγραφικό «μπαμ» της χειμερινής περιόδου, με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με το… καλημέρα την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος Πορτογάλος, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, έχοντας καταγράψει με την φανέλα της Πόρτο, 17 συμμετοχές με απολογισμό δύο τερμάτων και δύο ασίστ. Ο Ολιβέιρα, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και έρχεται να δώσει περαιτέρω λύσεις στον άξονα.

Στη μεταγραφή αναφέρεται και ο πορτογαλικός Τύπος:

[Record] O médio português, Sérgio Oliveira, deverá ainda hoje rumar à Grécia, de modo a ultimar o seu empréstimo ao PAOK. pic.twitter.com/9yGbKp2REg

Info FC Porto (@infofcporto) 30 Ιανουαρίου 2019

FC Porto – Sérgio Oliveira vai ser emprestado ao PAOK https://t.co/rEIWhE3SdJ

— Diário Record (@Record_Portugal) 30 Ιανουαρίου 2019

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα