Αθλιότητες τοπικού πολιτευτή στη Ρόδο για τη δολοφονημένη Ελένη

Λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν για την απανθρωπιά και τη χυδαιότητα που μπορεί να εκφράζουν κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα δημόσια. Ειδικά όταν αυτά έρχονται στον απόηχο μίας στυγνής δολοφονίας γυναίκας με σεξουαλικά κίνητρα.

Τη στιγμή λοιπόν που άπαντες παρακολουθούν εμβρόντητοι την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο από δύο άντρες, ένας κάτοικος του νησιού που έχει στο παρελθόν θέσει υποψηφιότητα σε αυτοδιοικητικές εκλογές, προκαλεί με τις χυδαιότητές του για την άτυχη κοπέλα.

Ο

Π.Ε. λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο νησί το 2010, στον συνδυασμό του «γαλάζιου» Γιώργου Χατζημάρκου. Στην επαίσχυντη ανάρτησή του μάλιστα δείχνει να μην τον ενδιαφέρει η δολοφονία, αλλά να μην χαλάσει το «όνομα του όμορφου νησιού του».

Ο Π.Ε έγραψε στο Facebook ένα εμετικό, ένα άθλιο σχόλιο για τη δολοφονημένη Ελένη.

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν, λένε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο… Που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά… Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος, και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα στο όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος», ήταν το σχόλιό του, με τον λογαριασμό του στο Facebook να διαγράφεται βέβαια μετά από λίγο.

«Δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις μου» η απάντησή του

Ο ίδιος προσπάθησε να μαζέψει τα «ασυμμάζευτα» λίγο αργότερα, με επικοινωνία του με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, χωρίς όμως να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

«Καμία σχέση. Αυτή την έχει φτιάξει ένα σάιτ. Δεν αντιπροσωπεύει την άποψή μου, σας μιλάω ειλικρινά. Ξέρετε γιατί έχει προκύψει αυτό το θέμα. Γιατί δεν μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν γράψει αυτά τα σχόλια, οπότε πρέπει να ρίξουμε κάποιον στα λιοντάρια. Αυτό το οποίο ήθελα να πω, δεν αντιπροσωπεύει καθόλου έτσι όπως το παίρνετε, την άποψή μου. Και δεν έχω σχέση, ούτε γνωρίζω, πώς όλοι έχουν πέσει θύμα fake news, όπως και εγώ. Τίποτα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον εισαγγελέα, για αυτό το θέμα. Θα σας πάρω τηλέφωνο σε δέκα λεπτά», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα