«Ας αφήσει επιτέλους ο Μητσοτάκης το αμόκ κατά της χώρας και ας φερθεί όπως αρμόζει στον θεσμικό του ρόλο»

Αιχμηρή ανακοίνωση στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ευρωαραβικής Συνόδου αναφορικά με τις επενδύσεις, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «προσπαθεί να αποτρέψει τους επενδυτές από το να επενδύσουν στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται «να αφήσει επιτέλους κατά μέρος το αμόκ του εναντίον της χώρας και ας ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα, όπως αρμόζει στον θεσμικό

του ρόλο».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές από Άραβες επενδυτές, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τον ίδιο και τον περίγυρό του.

Ότι όμως έφτασε στο έσχατο σημείο να προσπαθεί να τους αποτρέψει από επενδύσεις στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος πως η οικονομία βρίσκεται σε αδιέξοδα (!) και πως η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος βλάπτει την οικονομία, ενώ είναι ο ίδιος που ζητά εκλογές εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, επιβεβαιώνει πως είναι εθνικά επικίνδυνος.

Ας αφήσει επιτέλους κατά μέρος το αμόκ του εναντίον της χώρας και ας ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα, όπως αρμόζει στον θεσμικό του ρόλο. Από τη στάση της ΝΔ στα νομοσχέδια υλοποίησης των μέτρων ελάφρυνσης, μέχρι τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές τομές στην Συνταγματική Αναθεώρηση και φυσικά την αλλαγή του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Keywords
Τυχαία Θέματα