Αψηφούν τα μέτρα για τον κορονοϊό οι Θεσσαλονικείς – Γεμάτη κόσμο η παραλία (video)

Γεμάτο κόσμο ήταν και σήμερα, Τρίτη το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, παρά τις συστάσεις για μείωση των μετακινήσεων και αποφυγή συγχρωτισμού, λόγω του κορονοϊού. Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν να περπατούν, να τρέχουν ή να κάνουν ποδήλατο στο κομμάτι του παραλιακού μετώπου, από το λιμάνι έως το Μέγαρο Μουσικής, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και την ηλιοφάνεια. Αντίστοιχη μάλιστα ήταν η εικόνα και το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

και πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτήρισε την κατάσταση «τραγική και παντελώς ανεύθυνη» και πρόσθεσε: «Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει στα σπίτια του. Δεν πρέπει να μαζεύονται στην παραλία. Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Δεν το καταλαβαίνουν; Πίστευα ότι οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου θα ήταν οι τελευταίες και πως επρόκειτο για ανθρώπους που δεν είχαν ενημερωθεί σωστά».

Σημείωσε, δε, πως ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να βάλει «λουκέτο» στο παραλιακό μέτωπο παρά μόνο να καθαρίζει και να απολυμαίνει με τις υδροφόρες και ειδικό απολυμαντικό υγρό τον χώρο, όπως και πράττει τις τελευταίες ώρες.

(Βίντεο από thes.gr)

 

Πηγή: Αψηφούν τα μέτρα για τον κορονοϊό οι Θεσσαλονικείς – Γεμάτη κόσμο η παραλία (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα