Αποθέωση για Τσιτσιπά από τον Ναδάλ και τον κόσμο: Ο Στέφανος μπορεί να κερδίσει πολλά Grand Slam

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην πέτυχε το θαύμα να βρεθεί σε τελικό τουρνουά Gran Slam, αλλά έχει, πλέον, την καθολική αναγνώριση από όλους. Ο έλληνας πρωταθλητής τένις, που αναμένεται να κάνει άλμα στην παγκόσμια κατάταξη (είναι 15ος και λογικά θα φτάσει 12ος) της ATP, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλου του κόσμου.

Ο Ραφάελ Ναδάλ που πανηγύρισε σαν τρελός την πρόκριση του στον τελικό του Australian Open

έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος έγινε αποδέκτης και του «ζεστού» χειροκροτήματος από τους θεατές. Ο σπουδαίος ισπανός τενίστας χαρακτήρισε εκπληκτικό το παιχνίδι με τον έλληνα αθλητή, ενώ, μιλώντας ειδικά για τον Τσιτσιπά μετά τη σχετική ερώτηση του Τζον ΜακΕνρο, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει, μπορεί να γίνει ένας πρωταθλητής πολλών γκραν σλαμ. Το γεγονός ότι έφτασε εδώ λέει πολλά. Ελπίζω να τον αντιμετωπίσω σε πολλούς σημαντικούς αγώνες».

Παράλληλα, μιλώντας γενικά για τους τενίστες της νέας γενιάς, ο Ναδάλ υπογράμμισε λέγοντας: «Δεν χρειάζονται κάποιο μήνυμα, είναι καλοί παίκτες που βελτιώνονται κάθε μήνα. Είναι πρόκληση να παίζεις μαζί τους και να μοιράζεσαι εμπειρίες μ’ αυτούς. Μιλάμε γι’ αυτούς, αλλά είναι ήδη… εδώ».

“No, they don’t need any message. They are good and they are improving every month.”@RafaelNadal gives a classy message to the younger generation

Keywords
Τυχαία Θέματα