Αποστομωτική απάντηση Τσίπρα για το ταξίδι στο Παρίσι – «Φανταστήκατε σκάνδαλα και μυστικά»

Αποστομωτική απάντηση έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το θέμα που έθεσε για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι.

Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στις «υποκινούμενες αθλιότητες «γαλάζιων» στελεχών και ειδικά του… λαλίστατου αντιπροέδρου σχετικά με σκάνδαλα και μυστικά σενάρια», ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά πως «αν έκανε ένα τέτοιο ταξίδι ο Αντώνης Σαμαράς,

θα ήταν αυτός που ακάματα εργάζεται στον ελεύθερό του χρόνο για να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα».

Αναλυτικά ο Αλέξης Τσίπρας είπε: Είχατε την ατυχή έμπνευση σήμερα, να επικαλεστείτε για ακόμα μία φορά, και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, τις γνωστές αθλιότητες που επικαλούνται στελέχη σας σε μέσα ενημέρωσης, σε σχέση με ένα stop over που έκανα στο Παρίσι, σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι, όχι κρυφό, δεν είναι κρυφό ένα ταξίδι για το οποίο είναι ενήμερη η γαλλική κυβέρνηση, ήταν ενήμερη η ελληνική πρεσβεία, με στόχο να συναντήσω κάποιους επενδυτές.

Αν αυτό το έκανε κάποτε ο δικός σας ο πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς, θα ήταν αυτός που ακάματα εργάζεται στον ελεύθερό του χρόνο για να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα. Όταν το κάνω εγώ, είναι είτε αθλιότητα διότι πάω βόλτα τα παιδιά μου στην Disneyland, όπως μεταδίδατε δεξιά αριστερά -και αυτό διαψεύστηκε παταγωδώς, διότι στήνατε ολόκληρο σκάνδαλο με τις δηλώσεις σας στα μέσα ενημέρωσης και ζητούσατε και λίστες επιβατών. Και βγαίνει και λέει ο λαλίστατος αντιπρόεδρός σας ότι δεν υπήρχε πουθενά συνάντηση με επενδυτές και λέω ψέματα.

Όταν λοιπόν καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και δεν υπήρχε τίποτα να κρύψουμε και έδωσα όλο μου το πρόγραμμα στο Παρίσι, αλλάξαν το τροπάρι ότι ήταν ύποπτες οι συναντήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα