Αποπομπή Διαματάρη ζητούν από τον ΣΚΑΪ Πορτοσάλτε και Οικονόμου (video)

Φαίνεται ότι η υπόθεση Διαματάρη με το fake πτυχίο και το… «ευέλικτο» βιογραφικό δεν μπορεί να κλείσει ανώδυνα, όπως επιχείρησε να κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θεωρώντας επαρκείς τις εξηγήσεις του υφυπουργού.

Τα βέλη αυτή τη φορά έρχονται από φιλικά Μέσα. Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Δημήτρης Οικονόμου, που μόνο αντικυβερνητικούς δεν θα τους έλεγε κανείς, ζητούν την αποπομπή ή την παραίτηση του Αντώνη Διαματάρη. Ο Άρης

Πορτοσάλτε αφού έπλεξε το εγκώμιο του υφυπουργού για την επιχειρηματική του δραστηριότητα είπε ότι “τώρα η κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει άλλο πολιτικό κεφάλαιο υπερασπιζόμενη τον κύριο Διαματάρη, ο οποίος κατά την άποψη μου έχει τερματίσει τη διαδρομή του στην κυβέρνηση”, ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου εξέφρασε την απορία γιατί μετά από τόσο θόρυβο ο υφυπουργός δεν έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

Το αν αυτές οι απόψεις βρίσκουν υποστηρικτές και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα. Το βέβαιο είναι πάντως ότι ο Αντώνης Διαματάρης δεν έχει  πλέον μόνο υποστηρικτές εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου.

Πηγή: Αποπομπή Διαματάρη ζητούν από τον ΣΚΑΪ Πορτοσάλτε και Οικονόμου (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα