Αποκαλυπτήρια για το εσωτερικό του νέου Jeep Wrangler (εικόνες – video)

Είμαστε μια ανάσα πριν την αποκάλυψη του νέου Jeep Wrangler και φωτογραφίες μας δείχνουν το εσωτερικό του, αφού ήδη έχουμε δει την εξωτερική του εμφάνιση.

Μέσα στην καμπίνα παρατηρούμε πως βρίσκουμε όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου Jeep, όπως το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών για παράδειγμα.

Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε μια μεγάλη οθόνη αφής που προβάλλει τις ενδείξεις του συστήματος πολυμέσων και άλλη μια οθόνη ανάμεσα στα δύο κεντρικά όργανα του καντράν αναλαμβάνει την πλήρη πληροφόρηση του οδηγού.

Η FCA μας λέει πως θα πρέπει να περιμένουμε καλύτερα σε ποιότητα υλικά κατασκευής και μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης για όλους τους επιβάτες του νέου Wrangler.

Πάντως δεν λείπουν και τα σημεία που μας υπενθυμίζουν ότι μιλάμε για ένα πραγματικό 4×4 μοντέλο και όχι ένα ακόμη SUV, όπως ο δεύτερος επιλογέας ταχυτήτων για τη χρήση της τετρακίνησης και του κιβωτίου υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων.

Τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» του νέου Jeep Wrangler θα γίνουν στο πλαίσιο της έκθεσης του Λος Άντζελες και εκεί θα δούμε περισσότερες φωτογραφίες, αναλυτικά βίντεο και θα ανακοινωθούν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords