Αποκαλύψεις για τη δράση των χούλιγκανς – 12χρονοι και πλαστικές σφαίρες στις «μάχες»

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η αστυνομία μετά το μαχαίρωμα 22χρονης στο Ίλιον από χούλιγκανςΟπαδός με γνώση των πραγμάτων αποκαλύπτει ότι στα επεισόδια στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μπαίνουν ανήλικοι από τα 12 τους χρόνιαΟι ενήλικοι χρησιμοποιούν μέχρι και πλαστικές σφαίρες

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία ύστερα από το ξέσπασμα βίας από χούλιγκαν μετά το μαχαίρωμα 22χρονης στο Ίλιον. Ένας οπαδός μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, τονίζοντας ότι στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μπαίνουν ανήλικοι από τα 12 τους χρόνια ενώ οι ενήλικοι χρησιμοποιούν ακόμα και

πλαστικές σφαίρες.

«Βλέπω πολύ εύκολα μαχαιρώματα για όπλα και για πράγματα που δεν υπήρχαν παλιά και το κυριότερο απ΄όλα είναι οι ηλικίες που τα κάνουν αυτά. Οι ηλικίες είναι πάρα πολύ μικρές. Από 12-14 και ανεβαίνουμε. Τον σύνδεσμο τον βλέπουν σαν το λιμάνι που θα αράξουν» αναφέρει αρχικά.

Παράλληλα προσθέτει πως «όλοι οι οργανωμένοι γνωρίζουν άλλες οργανωμένους από άλλες ομάδες και κλείνονται τα ραντεβού. Τα επεισόδια δεν γίνονται ξαφνικά. Τα επεισόδια είναι όλα σχεδόν προμελετημένα» προσθέτει. Απαντώντας σε ερώτηση για τις τοποθεσίες που δίνονται τα ραντεβού υπογραμμίζει ότι «δίνονται σε ασήμαντους αγώνες. Εκεί υπάρχει μικρή αστυνομική δύναμη και υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία για πρόκληση βίας».

Πλαστικές σφαίρες και ναρκωτικά

«Υπάρχουν μαχαίρια, όπλα με πλαστικές σφαίρες. Ελπίζω να μην βγουν κανονικές. Επίσης υπάρχουν ναρκωτικά. Είναι αστείο να συζητάμε τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Ο χώρος των γηπέδων είναι η μεγαλύτερη κατανάλωσή τους» σημειώνει ο οπαδός. Αναφορικά με τα άτομα που συμμετέχουν στα επεισόδια λέει πως «είναι παιδιά από πολύ πλούσιες και επώνυμες οικογένειες της χώρας, είναι παιδιά από οικογένειες με πρόβλημα, -χωρισμένοι γονείς, εγκαταλελειμμένα-, είτε με γονείς στη φυλακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα