Από την Κατερίνα Γκαγκάκη στον Κωνσταντίνο Δέδε η Τεχνόπολη – Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος

Το πρόσωπο που θα διαδεχθεί την Κατερίνα Γκαγκάκη στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων φέρνει στο φως της δημοσιότητας το altsantiri.gr.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του altsantiri.gr, το «τιμόνι» της Τεχνόπολης αναμένεται να αναλάβει ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος του ΔΣ της, Κωνσταντίνος Δέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γκαγκάκη είχε υποβάλλει την παραίτησή της,

μετά τον σάλο που ξέσπασε με τα απίστευτα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα παρουσία της, για τη διακωμώδηση του πρωτοφανούς περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δέδες

Σύμφωνα με το σχετικό βιογραφικό που είναι αναρτημένο στη σελίδα του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά», ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά. Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1,ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων.

Πηγή: Από την Κατερίνα Γκαγκάκη στον Κωνσταντίνο Δέδε η Τεχνόπολη – Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα