Απίστευτος Πρίντεζης στο… «10 years challenge», χορεύει… μαζί με τον Παππά

Στον… ρυθμό των ημερών και των social media με το «10 years challenge» έχουν μπει και οι αθλητές. Στο μπάσκετ ο Γιώργος Πρίντεζης δημοσίευσε, επίσης, άκρως όμορφες εικόνες, «βάζοντας» στο… παιχνίδι και τον Νίκο Παππά.

Οι δύο έλληνες άσοι έχουν διαφορά ηλικίας πέντε χρόνων, αλλά η κοινή παρουσία τους σε Εθνική ομάδα αλλά και τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δημιουργούν

ωραίες εικόνες.

Δείτε Πρίντεζη και Παππά να μονομαχούν σε προπόνηση της «γαλανόλευκης» και αγώνα των δύο «αιωνίων» με διαφορά χρόνων. Σε εικόνες μέσα από τα παρκέ που θυμίζουν… χορευτικές κινήσεις:

Να θυμίσουμε ότι ο άσος του Παναθηναϊκού, όπως και συμπαίκτης ο Νικ Καλάθης «χόρεψαν» το «10 years challenge». Ο Νίκος Παππάς πήγε το χρόνο μπροστά, ενώ ο Καλάθης θυμήθηκε τις εποχές που είχε μαλλιά.

Ας θυμηθούμε τη φωτογραφία του γκαρντ του Παναθηναϊκού που προκάλεσε πολλά σχόλια:

Την ίδια ώρα, μ’ έναν ευφυέστατο τρόπο συμμετείχε στην διαδικτυακή… μανία του «10 years challenge» η ομοσπονδία της Σλοβενίας στο μπάσκετ. Ο τρόπος που το έπραξαν ήταν πρωτοποριακός καθώς εμφάνισαν μία άδεια τροπαιοθήκη από το 2009 συγκριτικά με εκείνη του 2019 την οποία κοσμεί το Εurobasket 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα