Απίστευτος διάλογος του Σαββίδη με τον Βράνιες στο instagram (εικόνα)

O Όγκνιεν Βράνιες… κοιτάει από το Βέλγιο το τι συμβαίνει στη χώρα μας και πολλές φορές σχολιάζει και στα social media πρώην συμπαικτών του ή αντιπάλων. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ σχολίασε μια κόμη ανάρτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιώργο Σαββίδη. Οι δυο τους άνοιξαν, μάλιστα, διαδικτυακή συζήτηση με τον Σαββίδη junior να αναφέρει στον Όγκνιεν Βράνιες

ότι απουσιάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ κουβέντα έπιασαν και για τα τατουάζ.

«Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Τα τατουάζ σου δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, έχουμε τον… μάστερ Γιώργο Μαυρίδη σε αυτά. Έλα στον ΠΑΟΚ», έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο βόσνιος αμυντικός της Άντερλεχτ απάντησε άμεσα με… γέλια: «Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίδη που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;».

Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Αυτός είναι…τανκ. Εσύ είσαι διαφορετικός. Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Μας λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι βαρετό…».

Ο άσος της Άντερλεχτ δεν άφησε ούτε αυτή την ανάρτηση αναπάντηση και έγραψε: «Παίζω σε κάθε παιχνίδι, τώρα πήρα μια κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως χωρίς εμένα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βαρετό».

Τέλος, ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί, καλή τύχη σε σένα».

Λογικά θα υπάρχουν και νέα… επεισόδια. Στον παραπάνω διάλογο εμφανίστηκε, πάντως, και ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια και ζήτησε από το Γιώργο Σαββίδη μετάφραση στα λεγόμενά του, αφού έγραφε στα ρώσικα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:

Keywords
Τυχαία Θέματα