Απίστευτος Χουέρτας σε Παπανικολάου: Χαίρομαι πάντα όταν σε βλέπω μα@@κα, αλλά…

Ο Ολυμπιακός έσπασε στην επιτυχία κόντρα στη Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της Euroleague στην παράταση, αλλά στην κανονική διάρκεια έμεινε ζωντανός μετά από ένα απίστευτο τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου. Ο έλληνας άσος πανηγύρισε έξαλλα και ο Μαρσελίνιο Χουέρτας απάντησε με… επικό τρόπο σε ποστ του Κώστα Παπανικολάου, με τον οποίο συνδέονται

με φιλικές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στη Μπαρτσελόνα. Το μεγάλο σουτ του διεθνούς παίκτη πανηγυρίστηκε έξαλλα στο ΣΕΦ, όπως κατέγραψε και η κάμερα του Ολυμπιακού μέσα από το γήπεδο.

Χουέρτας και Παπανικολάου πάλεψαν για τη νίκη, αλλά ο άσος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που χαμογέλασε, κατακτώντας και το βραβείο του MVP. Ο Χουέρτας θέλησε, πάντως, να εκφράσει την χαρά του για το γεγονός πως είδε ξανά τον παλιό του φίλο, γράφοντας στο Instagram: «Πάντα χαίρομαι όταν σε βλέπω μα@@κα, αλλά όχι έτσι».

Δείτε το σχόλιο του έμπειρου άσου στην φωτογραφία του Παπανικολάου:

Η κάμερα του Olympiacos Tv μέσα από το γήπεδο μάλιστα, κατέγραψε τις τρομερές σκηνές, τόσο μέσα στο παρκέ και τον πάγκο των Πειραιωτών, όσο και στις κερκίδες του γηπέδου, μετά το σουτ του Παπανικολάου.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Olympiacos TV:

Keywords
Τυχαία Θέματα