Απίστευτο πορτρέτο με κύβους του Ρούμπικ για τον Κόμπε Μπράιντ – Τοιχογραφία σε γήπεδο στις Φιλιππίνες (video)

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να τιμούν τη μνήμη του πρώην αστέρα του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Κυριακή (26/01), μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου, με το οποίο ταξίδευε μαζί με τη 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και άλλα επτά άτομα. Έτσι, ένας καλλιτέχνης από το Λος Άντζελες έφτιαξε το πορτρέτο του Κόμπε Μπράιαντ με κύβους του Ρούμπικ, ενώ στις Φιλιππίνες φίλαθλοι ζωγράφισαν σε γήπεδο μια τοιχογραφία

με τον πρώην άσο και την κόρη του.

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερα ντοκουμέντα προκύπτουν από την πτώση του ελικοπτέρου και ήρθε στο φως νέο ηχητικό. Στον χώρο του NBA όλοι οι παίκτες δηλώνουν συντετριμμένοι, ενώ συγκλονιστικές στιγμές συνεχίζουν να εκτυλίσσονται στα γήπεδα, λόγω της απώλειες του Κόμπε Μπράιαντ.

Σύμφωνα με το «ESPN», ο Steven Brundage Magic έφτιαξε μια απίστευτη…. εικόνα του Κόμπε Μπράιντ μόνο με κύβους του Ρούμπικ. Θέλει να πουλήσει το δημιούργημά του και τα χρήματα που θα μαζέψει να τα δώσει, ώστε να συνεχιστεί το έργο που έκανε ο πρώην αστέρας του NBA και εκτός γηπέδων.

Kobe Bryant Rubik's Cube portrait

Amazing.He made a portrait of Kobe Bryant with Rubik's Cubes (via Steven Brundage Magic)

Gepostet von ESPN am Mittwoch, 29. Januar 2020

Δείτε και την τοιχογραφία που έφτιαξαν φίλαθλοι του μπάσκετ του φαν του Κόμπε Μπράιντ. Απεικονίζει τον πρώην άσο με την κόρη του, που «έφυγαν» μαζί:

HONORED WORLDWIDE: In the Philippines, fans are paying tribute to Kobe Bryant with a mural of the NBA legend with his 13-year-old daughter, Gianna, who died alongside seven others in a helicopter crash. https://t.co/0PSkmmqjvB pic.twitter.com/kKNWKLoprZ

ABC News (@ABC) January 28, 2020

Την ίδια ώρα, σ’ ένα νέο ηχητικό βίντεο, το οποίο δημοσιοποίησε το ειδησεογραφικό πρακτορείο «ABC News», ακούγονται οι τελευταίες στιγμές της μοιραίας πτήσης του, το οποίο συνετρίβη σε λόφο του προαστίου της Καλιφόρνια Καλαμπάσας.

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερα εξωτερικής πόρτας σπιτιού το οποίο ανήκει σε μια γυναίκα που βρισκόταν κοντά στην περιοχή. Φυσικά προσκομίστηκε στις Αστυνομικές Αρχές, μήπως και βοηθήσει τους ειδικούς να καταλήξουν στα ακριβή αίτια της πτώσης. Στη συνέχεια το σχετικό βίντεο κατέβηκε, πάντως, από τα social media του «ABC News».

Θυμηθείτε το ντοκουμέντο από την επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου, με το ελικόπτερο να πετάει στην ομίχλη, αλλά και το βίντεο με την μοιραία πορεία.

Το πρώτο tweet των Λέικερς για τον Κόμπε

Οι Λέικερς από την στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία με τον Κόμπε Μπράιαντ «πάγωσαν» τους λογαριασμούς τους στα social media, κυρίως στο twitter. Ξημερώματα της Πέμπτης (30/01) έκαναν το πρώτο τους tweet.

Ουσιαστικά είναι μία γραπτή δήλωση των Λέικερς για τον θρύλο τους, όπου αναφέρουν… «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τι σημαίνει ο Κόμπε για τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους φιλάθλους μας και την πόλη. Ήταν περισσότερο από ένας καλαθοσφαιριστής, ήταν ένας αγαπητός πατέρας, σύζυγος και συμπαίκτης. Η αγάπη τους και το φως τους θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές μας», με μία φωτογραφία του Κόμπε με την Τζιάνα.

pic.twitter.com/xC6TfbWzqp

Los Angeles Lakers (@Lakers) January 30, 2020

Words cannot express what Kobe means to the Los Angeles Lakers, our fans, and our city. More than a basketball player, he was a beloved father, husband, and teammate. Their love and light will remain in our hearts forever.

Los Angeles Lakers (@Lakers) January 30, 2020

Words cannot express what Kobe means to the Los Angeles Lakers, our fans, and our city. More than a basketball player, he was a beloved father, husband, and teammate. Their love and light will remain in our hearts forever.

Los Angeles Lakers (@Lakers) January 30, 2020

Δεν άντεξε ο Ίρβινγκ στην τελετή για τον Κόμπε

Συγκίνηση επικράτησε και στο Μπρούκλιν με τους Νετς να τιμούν την μνήμη του Κόμπε Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα. Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν άντεξε και να δάκρυσε…

Οι Νετς έδειξαν ένα βίντεο αφιερωμένο στον Κόμπε και την κόρη του Τζιάνα, ενώ άφησαν λουλούδια και σε δύο κενές θέσεις, στις οποίες κάθονται στο τελευταίο παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν μαζί.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας ότι ακόμα και αυτός, όπως και άλλοι άσοι – νυν και πρώην – του NBA, δεν το έχουν ξεπεράσει το τραγικό συμβάν. Υπενθυμίζεται ότι ο άσος των Νετς δεν είχε παίξει το βράδυ του δυστυχήματος και όταν επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Κόμπε με τον οποίο είχε αρκετά στενή φιλική σχέση.

Legends are forever. pic.twitter.com/hoEUKrIAgE

— Brooklyn Nets (@BrooklynNets) January 30, 2020

The Nets left two seats open for Kobe and Gigi.

Kyrie was overcome with emotion during the national anthem.

(via @NBATV) pic.twitter.com/nKwAAJSHh6

— Bleacher Report (@BleacherReport) January 30, 2020

Πηγή: Απίστευτο πορτρέτο με κύβους του Ρούμπικ για τον Κόμπε Μπράιντ – Τοιχογραφία σε γήπεδο στις Φιλιππίνες (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα