Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες στη Θεσσαλονίκη – Ξεκίνησαν για Βερολίνο και προσγειώθηκαν… Καβάλα

Σε… «οδύσσεια» εξελίσσεται το ταξίδι για τους επιβάτες της πτήσης Θεσσαλονίκη-Βερολίνο.

Η πτήση FR 1147 της Ryanair ήταν προγραμματισμένη να πετάξει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 10:55 π.μ. Μετά από συνεχείς αναβολές, οι επιβάτες ενημερώθηκαν στις 3 μ.μ. ότι η πτήση ακυρώνεται και πως θα πραγματοποιηθεί από αεροδρόμιο της Καβάλας.

Εκεί τους μετέφεραν 4 λεωφορεία με σκοπό να πετάξουν στις 5 μ.μ.. Μέχρι τις 9 το βράδυ δεν

υπήρχε κάποια ενημέρωση με αποτέλεσμα οι επιβάτες να είναι «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και να μην γνωρίζουν αν, και πότε, θα πραγματοποιηθεί η πτήση τους. Τελικώς, ενημερώθηκαν πως η πτήση αναβάλλεται για την επόμενη μέρα (δηλαδή σήμερα) στις 10 π.μ..

Αφού διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της Καβάλας, μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο και μετά από ώρες αναμονής, ανακοινώθηκε ότι η πτήση αναβάλλεται για σήμερα, Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Χθες διέμειναν στη Δράμα ενώ παραμένει άγνωστο το αν θα καταφέρουν να πετάξουν σήμερα.

Το kokkinokavalas.gr επικοινώνησε με έναν εκ των επιβατών της πτήσης ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ιστοσελίδα του αεροδρομίου στο Βερολίνο είχε ανακοινώσει την αναβολή της πτήσης αρκετές ώρες πριν γνωστοποιηθεί από τους υπεύθυνους της εταιρείας στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα αυτού η μεγιστοποίηση της ταλαιπωρίας των επιβατών. «Επιφυλάσσονται κάθε νόμιμου δικαιώματος εφόσον συνεχιστεί η ταλαιπωρία μας», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα