Απίστευτη καταγγελία: Δίνουν ληγμένα κοτόπουλα σε κοινωνικό παντοπωλείο (video)

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια 60χρονη ανάπηρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και σύμφωνα με την ίδια το κοινωνικό παντοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας της έδωσε κοτόπουλο με ημερομηνία παρασκευής 27/12/16 και ημερομηνία λήξης… την Πρωτοχρονιά του 2017.

Όπως δήλωσε και η ίδια, το κοινωνικό παντοπωλείο της έστειλε μήνυμα στο οποίο της ανέφερε ότι γίνεται διανομή κοτόπουλων στους

δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου στις 10 και 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με την 60χρονη, η υπάλληλος της ανέφερε με ύφος ότι στο μήνυμα που έστειλαν στο κινητό δεν ανέφεραν τη λέξη «φρέσκο» και ότι το κοτόπουλο ήταν στην κατάψυξη και μπορεί να καταναλωθεί. Μάλιστα, μια δημοτική σύμβουλος που βρισκόταν στον χώρο της τόνισε ότι και η ίδια έχει κρέατα στην κατάψυξη της μήνες που δεν τα έχει καταναλώσει.

Τι είπε ο Βιολόγος και ειδικός, Κωσταντίνος Φασσέας

Ο Βιολόγος και καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας Κωσταντίνος Φασσέας δήλωσε στην εκπομπή ότι σε περίπτωση μη επαγγελματικής ψύξης είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί σαλμονέλα στο κοτόπουλο το οποίο είναι αρκετά επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό ενώ τόνισε πως ούτε ο ίδιος θα το έτρωγε.

Επίσης ο κύριος Φασσέας είπε ότι και μια ημέρα μετά τη λήξη αν μπει στην κατάψυξη το κοτόπουλο θεωρείται ακατάλληλο για κατανάλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα