Απεργία πείνας ξεκίνησε εφοπλιστής στο υπουργείο Ναυτιλίας (video)

Σε απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας προχώρησε ο εφοπλιστής Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της ακτοπλοϊκής εταιρείας Golden Star Ferries.

Η απεργία πείνας ξεκίνησε την Τρίτη και συνεχίζεται και σήμερα ενώ ο κ.Στεφάνου

παραμένει εντός του κτιρίου.

«Δεν υπογράφει τα δρομολόγια που εκείνος μας πρότεινε, χρησιμοποιώντας παράλογες και ψεύτικες δικαιολογίες», είπε ο κ. Στεφάνου, περιμένοντας τον υπουργό. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κωλυσιεργία αυτή οδηγεί την εταιρεία στην καταστροφή.

Τι αναφέρει η ανακοίνωσή του:

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, υποστηρίζεται πως ο υπουργός, κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής καθυστερεί να εγκρίνει την δρομολόγηση πλοιου της εταιρείας και κατά συνέπεια η Golden Star Ferries οδηγείται σε οικονομική καταστροφή.

«Στις 17:00 η ώρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπουργείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries. Σας γνωρίζω ότι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ [Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών] δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή. Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα