Αντιπροσωπεία των FIFA – UEFA συναντήθηκε με μέλη της κυβέρνησης και τους «Big 4»: Έρχονται εξελίξεις;

Αντιπροσωπεία των FIFA και UΕFA, αποτελούμενη από τον διευθυντή τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, τον υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μάριο Γεωργίου και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA και UΕFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας. Συναντήθηκε με μέλη της κυβέρνησης αλλά και με τους

«Big 4». Έρχονται εξελίξεις;

Οι εκπρόσωποι των FIFA και UΕFA, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA – UEFA Πετρ Φούσεκ, είχαν μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, με τον οποίο συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και θέματα που αφορούν στις διαδικασίες για την επικείμενη εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιό της οργανώθηκε επίσης και η επίσημη παρουσίαση του προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στους ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των τεσσάρων ΠΑΕ που μετείχαν στη διαδικασία επιλογής του.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών συναντήθηκαν με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Επίσης, με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ παρακολούθησαν τον αγώνα του Champions League Ολυμπιακός – Μαρσέιγ και το παιχνίδι του Europa League ΠΑΟΚ – Ομόνοια.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Big 4» τα είπαν τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τα όσα είχαν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με την υπόθεση του ΠΑΟΚ και ακολούθως κυβέρνηση, UEFA και FIFA υπέγραψαν το ποδοσφαιρικό μνημόνιο…

Keywords
Τυχαία Θέματα