«Αντίο» με συγκίνηση και λάμψη για τον Ναβάρο – Στο clasico αποσύρεται η φανέλα του (εικόνες – video)

Μέσα σε έντονη συγκίνηση ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είπε «αντίο» στα παρκέ, βάζοντας τέλος σε μια τεράστια καριέρα με την Μπαρτσελόνα, έχοντας στο πλάι του αγαπημένα πρόσωπα. Είχε ανακοινώσει την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ πριν από μερικές εβδομάδες, αν και ο ίδιος τόνισε πως δεν ήθελε να αφήσει τα παρκέ. Η διοίκηση του συλλόγου της Καταλονίας πήρε την απόφαση στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό «11», που φορούσε η σημαία της ομάδας.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν το πρόσωπο της ημέρας στην Βαρκελώνη, καθώς η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που

παραχώρησε, στο «Καμπ Νόου», ήταν το δικό του φινάλε. Αν και τη φανταζόταν κάπως διαφορετικά στο μυαλό του. Ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραδέχθηκε ότι η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει και τη νέα σεζόν να παίζει μπάσκετ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά «η απόφαση είδε ήδη παρθεί».

Εμφανώς συγκινημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, ο «La Bomba» υποστήριξε πως δεν μπορεί να χωνέψει ακόμη πως δεν θα κάνει προπονήσεις με την «Μπαρτσα»: «Ήταν ένα περίπλοκο καλοκαίρι και θα ήθελα να πω αντίο με διαφορετικό τρόπο, αλλά η απόφαση είχε ήδη παρθεί. Από πλευράς φυσικής κατάστασης ένιωθα καλά, αλλά δεν με είχαν στο ροτέισιον. Τους τελευταίος μήνες είχα κάποιες κακές στιγμές, αλλά στο τέλος ήταν ένα άθροισμα πολλών πραγμάτων. Έτσι, σκέφτηκα πως ήταν καιρός για το επόμενο βήμα. Με ενοχλεί που δεν κάνω προπονήσεις. Με προσκάλεσαν να αφήσω κάτι που αγαπώ, αλλά συμφωνήσαμε και τώρα έχω ξεκαθαρίσει τα πράγματα, υποθέτω. Έχω γυρίσει σελίδα, το έκανα ήδη, αλλά αυτό μου έχει κοστίσει, όταν βλέπω τα βίντεο με την προετοιμασία της ομάδας. Δυσκολεύομαι αρκετά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα είμαι και εγώ εκεί, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

GRÀCIES

Keywords
Τυχαία Θέματα