«Άνω κάτω» η ΝΔ με τη δίωξη Μαρινάκη – «Η σιωπή Κυριάκου για Noor1 ισούται με ενοχή»

Ευθεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «αφωνία» του με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor1, εξαπέλυσε με νέο άρθρο του, ο σαμαρικών περγαμηνών ιστότοπος antinews.gr,

Συγκεκριμένα, το antinews.gr υιοθετεί τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τη σιωπή της κατά τα άλλα λαλίστατης ΝΔ,

τονίζοντας πως «μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος με τον υπουργό Άμυνας, κάτι που φαίνεται από την σκληρή κριτική που του ασκούμε, ωστόσο στην προκειμένη έχει δίκιο».

Υπενθυμίζεται πως ο ο κ. Καμμένος. ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter: «Περίμενα μια εβδομάδα να δω την αντίδραση της νέας ΝΔ που αφού μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών κάνοντας εξεταστική για την συνομιλία μου με τον Γιαννουσάκη, που οδήγησε σε διαδρομή χρήματος ναρκωτικών, τώρα σιωπά ΝΤΡΟΠΗ».

Περίμενα μια εβδομάδα να δω την αντίδραση της νέας ΝΔ που αφού μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών κάνοντας εξεταστική για την συνομιλία μου με τον Γιαννουσάκη, που οδήγησε σε διαδρομή χρήματος ναρκωτικών, τώρα σιωπά ΝΤΡΟΠΗ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 1 Απριλίου 2018

Στη συνέχεια του άρθρου, ο φιλοσαμαρικός ιστότοπος υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως «δεν γίνεται να κάνεις σημαία σου τη διαλεύκανση των σκοτεινών διαδρομών του Noor One, να κατηγορείς την κυβέρνηση για συνδιαλλαγές με ισοβίτες και όταν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος να ποιείς τη νήσσα».

Παράλληλα, το άρθρο βάζει στο «κάδρο» και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Όφείλει να τοποθετηθεί δημοσίως. Σε αντίθετη περίπτωση η σιωπή ισούται με ένοχη».

«Η παράταξη έχει πληγεί ανεπανόρθωτα με την υπόθεση του ναρκοπλοίου. Πρέπει να την προστατεύσει», καταλήγει το επίμαχο δημοσίευμα.

Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα «γαλάζια» στελέχη που αποδίδουν την «αφωνία» της ΝΔ στο γεγονός ότι η Ντόρα Μπακογιάννη είναι κουμπάρα του διωκόμενου επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα