Άνδρες χτύπησαν μέχρι θανάτου καγκουρό (video)

Βίντεο με σκληρές εικόνες έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, στο οποίο δύο άνδρες χτυπούν αλύπητα ένα καγκουρό στην Αυστραλία.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο άντρες στην Αυστραλία, όταν η αστυνομία ανακάλυψε ένα βίντεο που τους έδειχνε να χτυπούν μέχρι θανάτου ένα καγκουρό.

Αναλυτικότερα, οι αρχές πραγματοποιούσαν έρευνα για κάποια άλλη, άσχετη υπόθεση, όταν τυχαία βρήκαν το βίντεο στο ίντερνετ, το οποίο χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2015.

Σε αυτό φαίνεται καθαρά ο Vance Jarvis να χτυπά το ζώο μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό λοστό με την παρακίνηση

του φίλου του, Craig House.

Σύμφωνα με το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, οι δύο άντρες αφού «στρίμωξαν» πρώτα το καγκουρό, που βρισκόταν σε ένα φράγμα στο Bunbury, άρχισαν να του πετούν πέτρες πρώτα από μακριά μέχρι που ο ένας μπήκε στο νερό και το πλησίασε.

Έχοντας μαζί του και τον σκύλο του, στον οποίο έδινε εντολές να επιτεθεί στο καγκουρό, φαίνεται να κρατά τον λοστό και να προσπαθεί να προσεγγίσει το ζώο για να το χτυπήσει.

Πάντα με την παρότρυνση του φίλου του που παρακολουθούσε από απόσταση, ο Jarvis τελικά σκοτώνει το καγκουρό, χτυπώντας το μέχρι θανάτου με τον λοστό.

Οι δύο άντρες οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη προκειμένου να δικαστούν αλλά καθώς άλλαξαν και οι δύο την αρχική τους κατάθεση, δηλώνοντας τελικά ένοχοι για το συμβάν, οι ποινές τους επιβλήθηκαν άμεσα.

Η εισαγγελία διαπίστωσε πως ο House ήταν ο υποκινητής της ενέργειας κι αυτός που επιτέθηκε πρώτος στο καγκουρό, παρακινώντας τον Jarvis να συμμετέχει. Έτσι ο πρώτος καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση και στον Jarvis επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 7.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα