«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή μεταξύ Καμμένου και Άδωνη (video)

Στα ύψη ανέβηκε η «θερμοκρασία» με «πρωταγωνιστές» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με την αναβάθμιση αεροσκαφών F-16.

Δείτε επίσης: Καμμένος: Δεν είναι δεδομένο ποια εταιρεία θα κάνει την αναβάθμιση των F-16

Συγκεκριμένα, τα «αίματα άναψαν» όταν

ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «την περασμένη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της ερώτησης του κ. Τσιάρα για το ταξίδι σας στο Λονδίνο. Ενημερώσατε την Βουλή ότι θα λείπετε στο εξωτερικό αλλά το βράδυ πήγατε στη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι. Κρύβεται ο υπουργός και είναι απαράδεκτο να μην απαντά σε ερώτηση για το Λονδίνο».

Δείτε επίσης: Οι πολιτικοί που έδωσαν το παρών στη συναυλία της Κάρλας Μπρούνι (εικόνες)

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος παρενέβη δηλώνοντας: «Πήγαινε να πάρεις το μεροκάματό σου από τον Πειραιά».

«Μεροκάματα από τον Πειραιά; Εννοείτε το γραφείο του κ. Μαρινάκη; Άλλος πήγαινε στο Πειραιά. Εσύ με την γυναίκα σου πηγαίνατε στον κ. Μαρινάκη και προ των εκλογών του 2012 εσύ με τον οικονομικό σου διευθυντή πήγες και είδες τον κ. Κουρτάκη», απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Στη συνέχεια, ο υπουργός «σήκωσε το γάντι» προειδοποιώντας με μηνύσεις και αγωγές: «Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με την απουσία από τη Βουλή τη Δευτέρα, απάντησε: «Ήμουν με τον υφυπουργό τον Αμερικανό, άλλοι βγάζανε σέλφι με εμπόρους όπλων του Eurofighter».

Το σχετικό βίντεο:

Α.Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα