Ανακοινώθηκε ο Ντίας από τον Ολυμπιακό – Επίσημα στον Ατρόμητο και ο Ουάρντα

Ο Ζιλ Ντίας αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα τον πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος ήρθε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη χώρα μας.

Ο νέος άσος των «ερυθρόλευκων» πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του. Ο δανεισμός του θα διαρκέσει έως το καλοκαίρι του 2020. Ο Ντίας

έγινε η τρίτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, καθώς είχαν προηγηθεί οι αποκτήσεις των Σολδάνο και Μασούρα.

Ζιλ Ντίας καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @GilDias31 welcome to Olympiacos!#olympiacos #transfer #welcome #GilDias #WelcomeGil pic.twitter.com/FXulF99R1n

Olympiacos FC (@olympiacos_org) 24 Ιανουαρίου 2019

****

Και επίσημα επέστρεψε ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει κα οψιόν αγοράς του παίκτη. Φαίνεται πως βρέθηκε λύση σχετικά με το ποσοστό μεταπώλησης που ήθελε η ομάδα του Περιστερίου από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr Warda, επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιόν αγοράς. Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες!».

Οι πρώτες δηλώσεις του Ουάρντα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague. Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και εγώ τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Κόπα Άφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Και τυπικά «τέλος» ο Κονέ

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Απόλλωνα Σμύρνης το «διαζύγιο» με τον μέσο της ομάδας Εμμανουέλ Κονέ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν… κάτοικος Ριζούπολης από το 2015.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Εμμανουέλ Κονέ. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Keywords
Τυχαία Θέματα