Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας

Αναταραχή έχει προκαλέσει στους πανεπιστημιακούς κύκλους το πρωτοφανές περιστατικό με το φερόμενο ξυλοδαρμό 20χρονης φοιτήτριας από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σήμερα στη μία το μεσημέρι αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, εντός του πανεπιστημίου, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη, μάλιστα, κατάσταση, γεγονός για το οποίο κατηγόρησε έναν 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του

Πανεπιστημίου. Λίγο αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα μέσα στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια. Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον τής φοιτήτριας, καταθέτοντας και ο ίδιος μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές επίθεση διοικητικού υπαλλήλου του ιδρύματος εναντίον της. Στις αρμόδιες αρχές έχουν κατατεθεί αμοιβαία μηνύσεις των εμπλεκομένων. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου παρακολουθεί με θλίψη την υπόθεση και αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης ώστε να προβεί αναλόγως σε όλες τις προσήκουσες ενέργειες»

Keywords
Τυχαία Θέματα