Ανακοίνωσε και τον Αχμέντ Χασάν ο Ολυμπιακός (εικόνες)

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο αιγύπτιος σέντερ φορ Αχμέντ Χασάν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν μέσω twitter την απόκτησή του, με τη μορφή δανεισμού, από την πορτογαλική Μπράγκα. Διαψεύδουν οι Πειραιώτες την πρόταση στον Ρουί Φόντε.

Αχμέντ Χασάν καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @HassanKouka welcome to Olympiacos!#olympiacos

#transfer #welcome #AhmedHassan #WelcomeAhmed pic.twitter.com/6NYZ0Ixsto

Olympiacos FC (@olympiacos_org) 17 Αυγούστου 2018

O διεθνής επιθετικός έρχεται στο Λιμάνι με ετήσιο δανεισμό και η περίπτωσή του θα συζητηθεί εκ νέου ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Μπράγκα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς: «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Χασάν. Μετά το πέρας της χρονιάς θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση για τον παίκτη», ήταν τα λόγια του Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Ο παίκτης ήρθε στη χώρα μας τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/8), ημέρα που οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν και τον Γκιγιέρμε.

****
Ο Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Πειραιά, να έχει κάνει πρόταση για τον πορτογάλο επιθετικό της Φούλαμ, Ρουί Φόντε.
Δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στη Φούλαμ για τον 28χρονο επιθετικό, Ρουί Φόντε τον οποίο ήθελε ως δανεικό με οψιόν αγοράς. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει με τους «ερυθρόλευκους» να αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, και όσα γράφονται είναι ψέματα – μυθεύματα.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που από την ομάδα αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Πορτογάλο, ωστόσο την προηγούμενη φορά είχαν τονίσει πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Μπέρνλι

Ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπέρνλι για τα πλέι-οφ του Europa League, εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των Play Offs του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στη BURNLEY που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Πέμπτη 23/8/18 και ώρα 21:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 20/8 έως Τετάρτη 22/8 (10:00 – 18:00) και την Πέμπτη 23/8 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Δευτέρα 20/8 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 35€, 40€, 50€, 90€ (VIP) & 150€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacosfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τη Λουκέρνη

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα