Αμετανόητος ο 26χρονος που το «έσκασε» με κορονοϊό – «Θέλουν να μας κλείσουν όλους σε καραντίνα»

Μέρος σχεδίου για να «μας κλείσουν όλους σε καραντίνα» είναι ο κορονοϊός, σύμφωνα με τον 26χρονο που ενώ βρέθηκε θετικός στον ιό, το έσκασε από τον Ευαγγελισμό.

Όπως είπε, μιλώντας στο Mega, «κοιμήθηκα στο air condition από κάτω, πόναγα που πόναγα, πήγα στο νοσοκομείο, μου κάναν εκεί κάτι εξετάσεις, μου λέει ”είσαι καλά”, μου έκανε δυο ενέσεις παυσίπονες, σηκώθηκα και έφυγα. Προσπαθούν να κάνουν το θέμα βούκινο για να μας

κλείσουν όλους σε καραντίνα. Μην πιστεύεις ότι έχω κορονοϊό και έχω 3 παιδιά στο σπίτι και κάθομαι».

Παράλληλα, τόνισε πως «μόλις ένιωσα ότι είμαι καλά, και μου λέει ο σεκιουριτάς “αγόρι μου είσαι καλά, μπορείς να φύγεις, μην περιμένεις τόση ώρα”, έφυγα. Τι να περίμενα; Το τρόλεϊ; Αφού βλέπω ότι νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν βήχω. Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις “αυτός τώρα έχει ίωση;”».

«Δεν βλέπω, όμως, να την έχω την ίωση, δεν έχω ούτε συμπτώματα, ούτε βήχω, ούτε μου κόβεται η αναπνοή, ούτε έχω πυρετό. Πώς γίνεται; Να μην έχω τίποτα από αυτά και να είμαι φυγάς του κορονοϊού. Αυτό έγινε. Τι φυγάς;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού, εξετάστηκε, διαγνώστηκε θετικός και το έσκασε όσο διαρκούσε η διαδικασία για την εισαγωγή του.

Ο αδερφός του, ο οποίος τον συνόδευε, ειδοποίησε τους γιατρούς ότι επιθυμία του 26χρονου ήταν να πάει στο σπίτι του και να παραμείνει εκεί αντί να νοσηλευθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα