«Άλωσαν» το Γκόλντεν Στέιτ οι Κλίπερς, τα… έσπασε ο Χάρντεν αλλά πέρασαν οι Ρόκετς (video)

Πολύ μεγάλη νίκη που τους κράτησε… ζωντανούς πέτυχαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ για τον α’ γύρο των playoffs (Δύση) στο ΝΒΑ. Δεν έφτανε για τους πρωταθλητές ο Κέβιν Ντουράντ που έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs με τους 45 πόντους. Τα… έσπασε ο Τζέιμς Χάρντεν αλλά πέρασαν έστω και δύσκολα στον επόμενο γύρο οι Χιούστον Ρόκετς.

Οι Κλίπερς πανηγύρισαν – ξανά – με απέναντι στους Γουόριορς μέσα στην έδρα των πρωταθλητών και με το 129-121 μείωσαν σε 3-2 στη μεταξύ

τους σειρά των αγώνων. Αυτό σημαίνει πως θα ακολουθήσει πέμπτο παιχνίδι στο Λος Άντζελες.

Κορυφαίος για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο Λου Οουίλιαμς, ο οποίος πέτυχε double double, με 33 πόντους και 10 ασίστ, κάτι που κατάφερε και ο Μπέβερλι, με 17 πόντους και 14 ασίστ. Όπως είπαμε, ρεκόρ καριέρας στα playofss με 45 πόντους πέτυχε ο Κέβιν Ντουράντ, στους 24 πόντους περιορίστηκε ο Κάρι.

Στο άλλο παιχνίδι, οι Χιούστον Ρόκετς κέρδισαν δύσκολα με 100-93 τους Γιούτα Τζαζ, έκαναν το 4-1 και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο των playoffs. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 26 πόντους, σε double double έφτασε ο Καπέλα με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Ο’Νιλ πέτυχε τους περισσότερους πόντους (18) για την ομάδα της Γιούτα, double double από τους Ρούμπιο (17 πόντοι και 11 ασίστ) και Κράουντερ (15 πόντοι και 10 ριμπάουντ).

Σε αγώνες για τον α’ γύρο των playoffs (Δύση) στο ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4):

Χιούστον Ρόκετς – Γιούτα Τζαζ 100-93
(Χιούστον Ρόκετς – Γιούτα Τζαζ 4-1)

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντεζλες Κλίπερς 121-129
(Λος Άντζελες Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 2-3)

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Μπλέικ Γκρίφιν

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε, τελικά, ο Μπλέικ Γκρίφιν του Ντιτρόιτ, μετά τον αποκλεισμό των Πίστονς στον α’ γύρο των playoffs του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο αμερικανός άσος αντιμετώπιζε προβλήματα στο αριστερό γόνατο, που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε τέσσερα από τα τελευταία επτά ματς της κανονικής περιόδου, όπως και στα δύο πρώτα των playoff με τα «ελάφια». Ο Γκρίφιν αγωνίστηκε φέτος σε 75 ματς (τα περισσότερα από τη σεζόν 2013-14) και είχε 24,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

It will be a while before he hear from Blake Griffin again. #Pistons pic.twitter.com/dvYgMx8m3w

— Pistons Nation (@PistonsNationCP) 25 Απριλίου 2019

The positive around Blake Griffin’s knee surgery today is that it was done via arthroscope.

The idea behind it is to limit the cutting and damage created from surgery itself – leading to quicker and more stable recovery. pic.twitter.com/Tf9BIqCv56

— Sham (@shamshammgod) 25 Απριλίου 2019

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα