Άγρια κόντρα Στάη – Βελόπουλου στο OPEN (video)

Η απευθείας σύνδεση του Κυριάκου Βελόπουλου στην εκπομπή της Έλλης Στάη, στο OPEN, δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά. Η συζήτηση ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» έγινε σε πολύ υψηλούς τόνους με αποτέλεσμα την αποχώρηση του κ. Βελόπουλου.

Ο ευρωβουλευτής αρχικά παραπονέθηκε έντονα για την αργοπορημένη σύνδεση και στη συνέχεια επεσήμανε πως κλήθηκε να μιλήσει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Αφού είπε όσα είχε να πει, αμέσως μετά κλήθηκε

ν’ απαντήσει στην ερώτηση της Έλλης Στάη σχετικά με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το κόμμα του, το οποίο τοποθέτησε στο ίδιο «κάδρο» με τη Χρυσή Αυγή.

«Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», είπε η κα Στάη, «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω», αποκρίθηκε ο κ. Βελόπουλος. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», είπε εκ νέου ο ευρωβουλευτής και λίγο αργότερα – αφού άκουσε τη νέα ερώτηση της δημοσιογράφου περί «λιγότερων ναζιστικών» αποχώρησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα