Άγρια δολοφονία στη Βρετανία – 19χρονη βρέθηκε τεμαχισμένη σε κατάψυξη

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα ερευνούν οι βρετανικές αρχές μετά από τον εντοπισμό του διαμελισμένου σώματος μιας 19χρονης. Η 19χρονη βρέθηκε τεμαχισμένη σε κατάψυξη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όπου βρέθηκε το σώμα της νεαρής. Μια 21χρονη που πιστεύεται ότι είναι η ξαδέρφη του θύματος βρισκόταν επίσης σε ακίνητο, αξίας 1,5 εκατομμυρίου. Η 21χρονη δέχτηκε επίσης επίθεση με μαχαίρι, κατάφερε όμως να ξεφύγει και να μπει σε γειτονικά σπίτια και να σωθεί.

Όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στον λαιμό της, το προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία και οι Αρχές έπειτα από έρευνα

βρήκαν και το σώμα της 19χρονης. Η ίδια παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Στις έρευνες της αστυνομίας έχουν πέσει δυο άντρες ηλικίας 33 και 28 χρόνων αντίστοιχα και βάση στοιχείων η ιστορία χαρακτηρίζεται εξαιρετικά περίπλοκη. Αξιωματικοί επιβεβαίωσαν ότι οι δύο γυναίκες γνώριζαν τον άνθρωπο που τις παρέσυρε και ότι αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της απαγωγής.

Σύμφωνα με συγγενή της 19χρονης οι δυο κοπέλες είχαν μπλέξει σε μια συμμορία και μια από αυτές μάλιστα ήθελε να παντρευτεί ένα μέλος της συμμορίας παρά τις αντιδράσεις του οικογενειακού της κύκλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα