Αγιά Σοφιά: Ακόμα μία αθώωση για την ΠΑΕ ΑΕΚ και τη «Δικέφαλος ΑΕ»

Την ώρα που το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποκτά… σάρκα και οστά, αθωωτική ήταν η απόφαση για την ΠΑΕ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη «Δικέφαλος ΑΕ» στην εκδίκαση της υπόθεσης των 56 κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας που κατήγγειλαν τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους μαζί με την προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς».

Το αίτημά τους είχε απορριφθεί από το ΣτΕ το Δεκέμβριο του 2017 αλλά οι κάτοικοι προχώρησαν σε μηνύσεις επειδή τα ονόματά τους είχαν δημοσιευτεί στο site

της ΠΑΕ μαζί με την προσφυγή στο ΣτΕ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα (4/3) στο Πλημμελειοδικείο και η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από την κα. Ρίζου και τον κ. Ζαχόπουλο, ενώ η «Δικέφαλος ΑΕ» από τον αναπληρωτή διευθυντή κ. Παπαδημητρίου. Από τους 56 κατοίκους που είχαν προσφύγει, το «παρών» έδωσαν μόνο πέντε.

Πρόκειται για ακόμα μία υπόθεση που αφορά την «Αγιά Σοφιά» και κρίνεται είτε σε δικαστήρια είτε σε διοικητικές επιτροπές υπέρ της ΑΕΚ μετά από τις προσφυγές στο ΣτΕ, στο Δασαρχείο, στο ΚΕΣΑ και τα θέματα της υπογειοποίησης, των σκουπιδιών και της υψομετρικής μελέτης.

****

Μέλη του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι οι Χρήστος Κωστής και Στάθης Ταυλαρίδης όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ένωση.

Η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη των κ. Χρήστου Κωστή και Στάθη Ταυλαρίδη στο τμήμα scouting. Έχοντας διαγράψει και οι δύο σημαντικές διεθνείς ποδοσφαιρικές καριέρες, ειδικεύονται πλέον στην παρακολούθηση και ανεύρεση ποδοσφαιρικών ταλέντων και η εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσει την Ακαδημία της ΑΕΚ».

Δείτε σε βίντεο και σε φωτογραφίες την πρόοδο των έργων στην «Αγιά Σοφιά»:

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα