Αυτός είναι o Παραολυμπιονίκης που σκότωσε τον 47χρονο στο Μοσχάτο (εικόνες)

Στη δημοσιότητα το όνομα του Παραολυμπιονίκη που σκότωσε τον πρώην σύζυγο της συντρόφου τουΘύμα και δράστης είχαν έντονο καυγάΤο θύμα τηλεφώνησε τραυματισμένος στην αστυνομία μέσα από το πρακτορείο ΟΠΑΠ

Νέες αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του 47χρονου από τον Παραολυμπιονίκη κολύμβησης Βασίλη Τσαγγάρη στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Το θύμα όπως έγινε γνωστό, τηλεφώνησε τραυματισμένος μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, την ώρα που ο δράστης

είχε κατεβάσει τα ρολά και πήγαινε σπίτι του. Ο 47χρονος είπε: «Δέχθηκα επίθεση. Με τραυμάτισαν. Είμαι στην οδό Μακρυγιάννη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ».

Οι αστυνομικοί όταν έφθασαν εκεί είδαν έναν παραπληγικό με καροτσάκι να απομακρύνεται. Παραβίασαν τα ρολά, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου κατέληξε. Στο σημείο βρέθηκαν ένα πιστόλι zastava των 22 ΜΜ, πέντε κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος, 4 φυσίγγια, ενώ δύο κάλυκες βρέθηκαν στο πορτοφόλι του δράστη.

Ποιος είναι ο Βασίλης Τσαγκάρης

Ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης έμεινε παράλυτος στα πόδια ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2002. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε επιστρέφοντας τότε από την προπόνησή του εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Το 2004 ξεκινά και πάλι την κολύμβηση σε ομάδα του Μοσχάτου με σημαντικές διακρίσεις για την Ελλάδα. Το 2010 είχε κατέλθει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία».

Το 47χρονο θύμα

Το θύμα, που διατηρούσε ξενοδοχείο στον Πειραιά, είχε άδειες οπλοφορίας για τρία πιστόλια, δύο τυφέκια και μία σκοπευτική διόπτρα, οι οποίες ανακλήθηκαν στις 5 Αυγούστου 2016 εξαιτίας δικογραφίας που είχε σχηματισθεί σε βάρος του μετά από μηνύσεις της εν διαστάσει συζύγου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα