«Αυτοί που οργάνωσαν την απαγωγή Λεμπιδάκη δεν έχουν συλληφθεί ακόμη» (εικόνες)

Περίερφη δήλωση από τον δικηγόρο υπεράσπισης δύο από εκ των συλληφθέντωνΣυνεχίζεται η απολογία των εφτά συλληφθέντωνΗ απολογία του 43χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας διήρκησε πάνω από τρεις ώρεςΟι κατηγορίες που αντιμετωπίζουνΤα νέα πρόσωπα

Μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, αλλά και ερωτηματικά έκανε κατά τη διάρκεια των απολογιών των συλληφθέντων για την απαγωγή Λεμπιδάκη, ο δικηγόρος Γιώργος Πετράκης, συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου ακτιβιστή και του 22χρονου από τα Σφακιά.

“Αυτοί που σχεδίασαν και εκτέλεσαν

την απαγωγή, δεν βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η απολογία του 43χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας όπου βρέθηκε αλυσοδεμένος την περασμένη Δυετέρα ο επιχειρηματίας, διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, ενώ σύντομη ήταν η απολογία του 40χρονου σκοπιανού κατοίκου Θεσσαλονίκης.

Η σειρά με την οποία θα συνεχιστούν οι απολογίες είναι:

ο 22χρονος κτηνοτρόφος από τα Σφακιά
ο 46χρονος κτηνοτρόφος από το Ρέθυμνο
ο 60χρονος κτηματομεσίτης
ο 45χρονος Ρεθυμνιώτης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου

Η διαδικασία απολογίας των κατηγορουμένων, η οποία ξεκίνησε μετά τις 09:00 το πρωί, ενώπιον της ανακρίτριας, αναμένεται να εξελιχθεί σε “μαραθώνιο”.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.

Τα νέα πρόσωπα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα από τη δικογραφία, τις καταθέσεις, τις παρακολουθήσεις και τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων προκύπτουν 8 νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων: Ο «φιλόσοφος», ο «Γιάννης ο Ρώσος», ο ανώνυμος συμπατριώτης του και ο «Άκης», οι οποίοι φέρεται να έχουν σημαντικό ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα