Αυτά είναι τα νέα εντυπωσιακά iPhone – Όλες οι πληροφορίες (εικόνες)

Στο κατάμεστο Steve Jobs αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τα πολυαναμενόμενα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhoneX.

iPhone 8 – 8plus

Μοιάζει σχεδιαστικά στο iPhone 7, ωστόσο το iPhone 8

διαθέτει στρώμα γυαλιού και στο πίσω μέρος του. Διατίθεται σε χρώματα ασημί, σκούρο γκρι και nude gold.

Διαθέτει νέο επεξεργαστή, κάμερα, επεξεργαστή γραφικών και αισθητήρα κάμερας, καθώς και ολοκαίνουριο τσιπ Α11 bionic.

Επίσης, το νέο iPhone φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό που λέγεται Portrait Lighting. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει τον φωτισμό και να κάνει τα πορτρέτα των φωτογραφιών ακόμη καλύτερα.

Παρόμοια χαρακτηριστικά ισχύουν και για τα βίντεο. Το νέο iPhone 8 θα υποστηρίζει 4Κ λήψη βίντεο αλλά και Augmented Reality λειτουργίες. Οθόνες: 4.7- ιντσών και 5.5 ιντσών.

Με το iPhone 8 πλέον εγκαινιάζεται και η ασύρματη φόρτιση.

Τα νέα iPhone 8 και 8 Plus θα είναι διαθέσιμα στις 22 Σεπτεμβρίου σε 64/256GB και η τιμή τους θα ξεκινάει από 699 δολάρια.

iPhoneX ή iPhone10:

Το νέο iPhone X διαθέτει νέο σχεδιασμό, 5.8 ιντσών Super Retina Display οθόνη, δεν διαθέτει home button και πλέον για να πας στο κεντρικό μενού ή να κάνεις άλλες λειτουργίες θα πρέπει να μάθεις τις κατάλληλες νέες κινήσεις (gestures) ενώ πλέον δεν θα διαθέτει Touch ID αλλά με το νέο Face ID θα αναγνωρίζει το χρήστη και θα ξεκλειδώνει αυτόματα με ένα κοίταγμα.

Πλέον το iPhone X και το Face ID θα μπορεί να καταλαβαίνει της αλλαγές της εμφάνισης του χρήστη για να ξεκλειδώνει, ενώ θα είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές που υποστήριζαν το Touch ID.

Η κάμερα του iPhone 8 βασίζεται σε αισθητήρα των 12MP [f/1.8], που χαρακτηρίζεται από καλύτερη χρωματική απόδοση και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος από αυτόν του iPhone 7. Το iPhone 8 Plus έρχεται με dual camera [δύο αισθητήρες των 12MP – f/1.8 και f/2.8].

Τα νέα iPhone υποστηρίζουν επίσης το χαρακτηριστικό Portrait Lighting, που επιτρέπει την αλλαγή του φωτισμού στις λήψεις, ενώ και οι κάμερες των συσκευών έχουν βελτιστοποιηθεί για την επαυξημένη πραγματικότητα.

Αμφότερες οι συσκευές είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ενώ διαθέτουν γυάλινο φινίρισμα. Αυτή η σχεδιαστική προσέγγιση επέστρεψε στην Apple να εξοπλίσει τις νέες προτάσεις της με λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Πάντως, για όσους αναρωτιούνται, ας αναφερθεί ότι από τα νέα iPhones λείπει η θύρα jack, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ακουστικά με βύσμα lightning, ή κατάλληλο αντάπτορα.

Οι νέες συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά στις 22 Σεπτεμβρίου, με τιμές που ξεκινούν από τα $699 για το “μικρό” μοντέλο και τα $799 για την έκδοση Plus.

Keywords
Τυχαία Θέματα