Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Ο δικηγόρος θα κληθεί για εξηγήσεις για το επεισόδιο με τον Λάκη ΛαζόπουλοΕάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής σε βάρος του Αλέξη Κούγια για την επίθεση στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο σε νυκτερινό κέντρο.

Ειδικότερα, ο κ. Αναλυτής θα χρεώσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού

συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις. Μετά τις εξηγήσεις, εάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο έχει και τον τελικό λόγο.

Όπως έγινε γνωστό, στο νυκτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είχε πάει ο Λάκης Λαζόπουλος, με παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαρινέλλα. Ενώ το πρόγραμμα είχε αρχίσει, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καθόταν δύο τραπέζια πίσω, χειροδίκησε κατά του ηθοποιού, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια».

Μάλιστα, όχι μόνο δεν μετάνιωσε ο Αλέξης Κούγιας για την πισώπλατη επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά απείλησε ανοιχτά ότι θα το ξανακάνει. «Όπου τον βρίσκω, θα τον δέρνω», φέρεται να είπε ο δικηγόρος στο dikisports.blogspot.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα