Αυτά σιχαίνονται οι άντρες στο σεξ

Η γενικότερη αρχή λέει πως στι σεξ επιτρέπονται όλα. Αρκεί να θέλουν και οι δυο. Ωστόσο η αρχή αυτή συνήθως δεν ισχύει, αφού όλοι έχουμε τις… ιδιοτροπίες μας.

Εδώ θα δείτε μια λίστα με όλα όσα (λένε πως) σιχαίνονται οι άντρες στο σεξ. Εννοείται πως μπορεί σε κάποιους η λίστα να είναι παγερά αδιάφοροι και να μην έχουν θέμα με τίποτα από τα παρακάτω, αλλά καλού κακού, αν είστε στην αρχή μιας σχέσης, πηγαίνετέ το σιγά σιγά και αποφύγετε (για αρχή) εκείνα που θεωρούνται… κόκκινο πανί.

Φιλί μετά το στοματικό: Το συγκεκριμένο το απάντησαν περισσότεροι από ένας, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς το λόγο. Βέβαια, αντιλαμβανόμαστε ότι πολύ πιθανό να σιχαίνονται-αλλά τον ίδιο τους τον εαυτό-; Δεν πάει πολύ; Τελοσπάντων, επειδή προφανώς και δεν είναι όλοι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας, έχε το νου σου την επόμενη φορά, γιατί αν ξενερώσει, άντε μετά να τον επαναφέρεις! Και πάλι το θεωρούμε υπερβολικό, αλλά περί ορέξεως…

Η πολλή επιθετικότητα: Ναι κι όμως. Εσύ δηλαδή έχεις κατεβάσει 2 σφηνάκια το ένα μετά το άλλο για να έρθεις σε mood, να λυθείς και να γίνεις η αφέντρα η σωστή, κι εκείνος σου λέει ότι προτιμάει τις πιο γλυκές καταστάσεις. Ε δεν πάμε καλά! Θα μας πείτε ποτέ τι θέλετε επιτέλους ή θα μας αφήνετε στα σκοτάδια να κάνουμε λάθη και τελικά να… εκτιθέμεθα άνευ λόγου; Ντροπής πράγματα.

Να βαριέσαι: Α εδώ θα συμφωνήσουμε και με το παραπάνω. Κοπελιά κάνεις σεξ όχι αγγαρεία. Αν δεν έχεις όρεξη, καλύτερα να μην κάνεις καθόλου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κάνεις σεξ και ο παρτενέρ να βαριέται που ζει! Είναι προσβλητικό πώς να το κάνουμε;

Η πολυλογία: Καλό είναι να μην είσαι εντελώς σιωπηλή, αλλά και να πιάνεις ψιλή κουβεντούλα δεν είναι σίγουρα θεμιτό. Με λίγα λόγια, αν αρχίζεις να μιλάς ασταμάτητα για άσχετα θέματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον ξενερώσεις. Βγάλε κανένα σέξι ήχο, πες και τίποτα ερεθιστικό και πρόστυχο και είσαι κυρία.

Να ντρέπεσαι για το σώμα σου: Βασικό και φυσικά μη εξαιρετέο. Σε έχει δει, ξέρει ότι ίσως έχεις πιο τροφαντά μπουτάκια, αλλά δεν τον νοιάζει και καθόλου. Και προφανώς υποθέτει ότι έχεις κυτταρίτιδα. Δεν είσαι ούτε μοντέλο ούτε μικρό κοριτσάκι. Οπότε χαλάρωσε, και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο. Η τελειότητα εξάλλου είναι βαρετή.

Να κάνετε σεξ πολύ σύντομα: Εντάξει δεν είπαμε να του ψήσεις και το ψάρι στα χείλη, αλλά ένας άντρας εκτιμάει πολύ περισσότερο μία γυναίκα, όταν δεν… πέφτει στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού. Άδικο; Ίσως γιατί για το αντίθετο φύλο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ωστόσο δες το πρακτικά. Αν κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού, μετά τι έχει να περιμένει;

(Πηγή: queen.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα