Άφαντος ο Σώρρας – Για νέο αρχηγό ψηφίζουν τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις»

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του Αρτέμη ΣώρραΔεν αποκλείεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψηςΤον «αδειάζει» ο υπαρχηγός του, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος προαναγγέλλει εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού

Εντείνονται οι έρευνες του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι καταδικάστηκαν την περασμένη Παρασκευή (17/3) σε οκτώ χρόνια κάθειρξη.

Εντύπωση

προκαλεί η αποκάλυψη ότι η σύζυγος του καταζητούμενου βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου και μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν θα πάρει αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί κανονικά έφυγε τρέχοντας, προφανώς για να ενημερώσει τον σύζυγό της και να εξαφανιστούν.

Στον τόπο μόνιμης κατοικίας, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανέναν, ενώ άκαρπες ήταν και οι προσπάθειες να βρουν το ζεύγος στους κοντινούς συγγενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ταξίδεψε αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς (για Ιταλία) ο επικεφαλής του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» τουλάχιστον με το όνομά του. Τις τελευταίες ώρες, όμως, γίνεται έρευνα να επιβεβαιωθεί ή να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ταξίδεψε εκτός χώρας με πλαστά στοιχεία.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες, σε περίπτωση που δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για το που μπορεί να έχει βρει καταφύγιο, να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια ώρα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνάται το στίγμα του βιντεοσκοπημένου διαγγέλματος που «ανέβασε» ο Σώρρας στο διαδίκτυο.

Ο υπαρχηγός τον προανήγγειλε εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ξεκαθάρισε πως η «Eλλήνων Συνέλευσις» είναι αυτόνομη και έχει καταστατικό και πως θα πραγματοποιηθούν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Ο υπαρχηγός του Αρτέμη Σώρρα ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του και πως δεν έχει πάρει τα χρήματα από τα ταμεία του φορέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα