Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας μετά την καταδίκη του σε 8 χρόνια φυλάκιση (video)

Μηνυτές του ο πρώην συνεργάτης του και ο κουμπάρος τουΆκαρπες για την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του

Άκαρπες έχουν αποδειχθεί -για την ώρα- οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, μετά την καταδίκη τους σε οκτώ χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, και την επιβολή 5 ετών στέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, ο Αρτέμης Σώρρας

ενδέχεται να ήταν ενήμερος πως πριν τη δίκη, για το ότι η «κλεψύδρα» του στέρευε και ίσως για αυτό δεν παρέστη στο δικαστήριο, αλλά εξαφανίστηκε ώστε να αποφύγει τη σύλληψή του.

Αναλυτικότερα, ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Μηνυτής του «σωτήρα» της χώρας είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα