#SurvivorGR: Το αγόρι της Ελισάβετ της ψηλής κράζει Τσανγκ και Αγγελόπουλο (εικόνες)

Δεν έχει σταματήσει να κράζει συμπαίκτες και αντιπάλους της καλής του, ο σύντροφος της Ελισάβετ της ψηλής, με τον Τσανγκ και τον Αγγελόπουλο να έχουν ακούσει τα χειρότερα.

Το μοντέλο Ελισάβετ αποχώρησε στο χθεσινό «Survivor» με τον σύντροφό της να συνεχίζει να ποστάρει μηνύματα συμπαράστασης στο facebook,

ρίχνοντας τις ευθύνες για την αποχώρησή της σε όλους τους παίκτες στο νησί, παραβλέποντας ότι η κοπέλα του δεν είχε καταφέρει να κερδίσει σε κανέναν αγώνα εδώ και μέρες – με εξαίρεση την… επιφοίτησή της στο χθεσινό παιχνίδι, όπου η Ελισάβετ σημείωσε δύο νίκες.

Το ρεσιτάλ αυτό ανωριμότητας και παιδιάστικης αντίδρασης ανθρώπων που δείχνουν την παιδεία τους υποβαθμίζοντας τους άλλους, δεν έμεινε εκεί, για κακή μας όμως τύχη δεν προλάβαμε να κρατήσουμε άλλο ένα… ντοκουμέντο του μνημείου αυτού, στο οποίο ο ψύχραιμος αυτός τύπος έγραφε «είναι π@#$% ο Κινέζος». Μετά από λίγο βέβαια το ποστ αυτό κατέβηκε, για να μείνουν τα υπόλοιπα, στα οποία δεν προχωρά σε χαρακτηρισμούς όπως «π@#$», αλλά περιορίζεται σε γιδοβοσκούς, διπρόσωπους και άχρηστους.

Του ευχόμαστε τώρα που θα έχει δίπλα του τη σύντροφό του να ηρεμήσει λίγο… αν και η παιδεία φαίνεται ό,τι κι αν κάνει κανείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα