Oι καλύτερες φωτογραφίες “Άγριας Ζωής” για το 2017 (εικόνες)

Η εικόνα ενός ιππόκαμπου όπου αγκαλιάζει μία μπατονέτα, επιλέχθηκε ως φιναλίστ στις καλύτερες φωτογραφίες Άγριας Ζωής για το 2017.

Η ομορφιά της Άγριας Ζωής, αλλοιώνεται συχνά από την ανθρώπινη επέμβαση και ανάλογες εικόνες έρχονται να υπενθυμίσουν τον κίνδυνο της εξαφάνισης της Άγριας Ζωής.

Ο διάσημος ετήσιος διαγωνισμός που φέτος διανύει το 53ο έτος του, επιλέγει τις συμμετοχές με βάση την «δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την καλύτερη τεχνική λήψης».

Οι καλύτερες φωτογραφίες “Άγριας Ζωής” επιλέχθηκαν ανάμεσα από περίπου 50.000 συμμετοχές,

όλων των ηλικιών από 92 χώρες και οι νικητές αναμένεται να ανακοινωθούν στις 17 Οκτωβρίου.

Οι καλύτερες συμμετοχές ωστόσο, θα παρουσιαστούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου από τις 20 Οκτωβρίου έως την άνοιξη του επόμενου έτους, όπου θα περιοδεύσουν διεθνώς.

Το μουσείο δηλώνει: «Δεδομένου ότι σκεφτόμαστε τον κρίσιμο ρόλο μας στο μέλλον της Γης, οι εικόνες δείχνουν την εκπληκτική ποικιλομορφία της ζωής στον πλανήτη μας και την κρίσιμη ανάγκη να διαμορφώσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Δείτε τις καλύτερες συμμετοχές του διαγωνισμού:

Ashleigh ScullyLaura Albiac VilasLaurent BallestaMats AnderssonQuing LinJack DykingaAndrey NarchukKlaus NiggeSteve WinterTyohar KastielSergey Gorshkov
Keywords
Τυχαία Θέματα