O «αποχαιρετισμός» της Ντόρας Μπακογιάννη στον Κυριάκο Γριβέα

Τον δικό της «αποχαιρετισμό» στον Κυριάκο Γριβέα έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Κυριάκος Γριβέας έχασε αιφνιδίως τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Σάββατο το μεσημέρι στον παρακαμπτήριο δρόμο Σπάρτης-Γυθείου.

«Η είδηση έσκασε

σαν βόμβα, καθώς ταξίδευα για τη Νέα Υόρκη. «Έφυγε» ο Κυριάκος Γριβέας. Ακόμα δεν το πιστεύω. Ο δικός μας Κυριάκος που ήταν μαζί μας προχθες στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος ο φίλος, ο αγωνιστής που έδωσε μάχες για τη Νέα Δημοκρατία με τόσο πάθος όσο ελάχιστοι. Ο Κυριακος της περίφημης «τετράδας των μηχανικών». Ο Κυριάκος ο ανιδιοτελής που δεν ζήτησε ποτέ τίτλους ή θέσεις. Ο Κυριάκος που με τη δυνατή του φωνή παρότρυνε όλους να αγωνιστούν με περισσότερη ορμή. Αφήνει πίσω τον βράχο του, την Αθηνά, και τα τρία του παιδιά που λάτρευε. Σε όλη του την οικογένεια εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια. Η δεύτερη οικογένειά του, η Νέα Δημοκρατία, όλοι εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ» γραφει συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα