Kραυγή αγωνίας για την καταστροφή του Αμαζονίου – Η φωτιά «κατατρώει» τη ζούγκλα (video)

Ο ουρανός δεν σκοτεινιάζει ποτέ γιατί αυτός το «πνεύμονας» φλέγεταιΜερικές φορές ο καπνός είναι τόσο πυκνός που το ίδιο το δάσος μοιάζει να έχει εξαφανισθείΣυναγερμός έχει σημάνει στην περιβαλλοντική κοινότητα για τη θλιβερή κατάσταση – Ο Αμαζόνιος δίνει «ανάσα» στη Γη άρα και στους ανθρώπουςΟ ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου δηλώνει: «Δεν έχουμε πόρους για να αντιμετωπίσουμε τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο» – Χωρίς στοιχεία, κατηγορεί τις ΜΚΟ για τις φωτιές

Ο Αμαζόνιος που αποτελεί τον μεγαλύτερο «πνεύμονα» του πλανήτη φλέγεται

εδώ και ημέρες και οι επιπτώσεις είναι ήδη ορατές. Δέντρα και ζώα γίνονται στάχτη ενώ η κλιματική αλλαγή είναι πιο έντονη από ποτέ. Ο Αμαζόνιος, επίσης φιλοξενεί περίπου τρία εκατομμύρια είδη φυτών και ζώων και ένα εκατομμύριο ιθαγενείς, που βρίσκονται αντιμέτωποι με το θάνατο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιβαλλοντική κοινότητα για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στον Αμαζόνιο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου από τη μεγάλη καταστροφή που έχει ήδη επέλθει. Ο Αμαζόνιος δίνει «ανάσα» στη Γη άρα και στους ανθρώπους και αυτό θα αλλάξει αν συνεχιστούν οι φονικές φωτιές. Σε συνδυασμό και με τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν μεγάλο μέρος των δασών στη Σιβηρία και στην Αλάσκα.

It’s really bad news…

Keywords
Τυχαία Θέματα